čtvrtek 22. prosince 2011

Pějme píseň do kola....

Všechny Vás zdravím!

Musím Vám říct, že už tak strašně ráda, že je čtvrtek večer a já si můžu konečně trochu odfrknout. Dnes jsem dopsala poslední dvě zápočtové písemky pro tenhle týden a doufám, že to byly první a zároveň poslední pokusy. Škola mě tenhle týden úplně odrovnala, ale veškerý odpočinek hodlám teď co nejdříve dohnat. A jelikož jsem bez nálady a jedna z věcí, co mě dokáže potěšit, je hezká písnička. Máte to taky tak? A youtube už sám dobře ví, jaké slovo už začátkem listopadu zadávám hledat nejčastěji. Vánoční písničky si prozpěvuji už od začátku adventu, ráda si pustím nějakou tradiční anglickou "vypalovačku", ale ty všechny dobře znáte, jen v obchoďácích je slýcháme už nějaký ten pátek. Ale, co si poslední dobou poslechnu nejraději, jsou české vánoční písničky, mimo klasických koled, které mimochodem taky miluju, pohodové skladby, které navodí vánoční pohodu a dobrou náladu. A ať už jen nežvaním, tu jsou mé nejoblíbenější.






A mé současný favorit, který si broukám celý den...


A jaká je Vaše nejoblíbenější vánoční? Já bych ve svém výčtu mohla pokračovat ještě hodně dlouho :-)

3 komentáře:

  1. Já jsem získala pěknou zásobičku na anglické konverzaci, takže třeba Santa Claus is coming to town nebo We three kings of Orient are.. :)

    Přeji krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  2. Já na to poslední dobou vůbec nemám čas.. :( teď sem toho měla do školy tolik, že mi vánoční nálada úplně utekla.. :( achjo. Držím palce, aby zápočty vyšly! Ale já vím, že vyjdou, jsi šikulka! :) A mě ta škola totálně odrovnala, až sem z ní včera zkolabovala v Tescu.. :D :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem ráda, že je to za tebou. :) Já mám ráda All I want for Christmas od Mariah Carey. Užij si zasloužené volníčko ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!