Potřebovala jsem:
50 g másla (rozpuštěného), 350 ml podmáslí, 1 vejce, půl šálku ovesných vloček, šálek hladké mouky, šálek celozrnné mouky, 1 lžičku jedlé sody, balení skořicového cukru (třtinového), 2 lžíce datlového sirupu, špetka soli, hrst mandlových lupínků, hrst sušených brusinek
V míse jsem si vyšlehala vajíčko, přidala podmáslí a zchladlé rozpuštěné máslo. Přidala jsem prosátou bílou mouku, celozrnnou mouku, ovesné vločky, jedlou sodu, špetku soli, cukr i sirup a promíchala. Na závěr jsem přidala mandle a sušené brusinky a vlila do silikonové chlebíčkové formy. Pekla jsem ve vyhřáté troubě na 200° po dobu asi půl hodiny a potom jsem troubu vypnula a nechala chleba ještě s pootevřenými dvířky dojít.
Tak krásnou neděli! :-)
no ten vypadá krásně :)
OdpovědětVymazatLuxusní! Seš vážně šikula.
OdpovědětVymazatno ten musí být!:)
OdpovědětVymazatjá jsem pořád nadšená z toho se sušenýma rajčatama, u nás doma je to největší oblíbenec, takže díky za recept! :)
Ten vypadá opravdu lákavě! :)
OdpovědětVymazatvšechno,co voní skořicí, musí být výborné:) jinak to nejde!
OdpovědětVymazatmňam, mám moc ráda takovéhle domácí chlebíky :))
OdpovědětVymazatŽe bych vyzkoušela svůj první chlebík v životě?:-) Tenhle se mi moc líbí !:-)
OdpovědětVymazatMňam, ten vypadá výborně. :)
OdpovědětVymazatMnaaaám:)))
OdpovědětVymazatSkorici miluju úplne ve Všem !!!!'n :)))
Prijd me Navštív na:
Www.olivains.com
Jako bych tu vůni cítila až sem, vypadá skvěle :) Na podobný se chystám už delší dobu a když už konečně mám tu formu na chlebíček tak je načase ho taky upéct. Díky za tip, recept ukládám :)
OdpovědětVymazatto vypadá opravdu velice zajímavě! Ukládám si k vyzkoušení! :-)
OdpovědětVymazatJuu.. taky si konečně musím pořídit tu formu na chleba!:)
OdpovědětVymazat